flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома громадян та учасників судових процесів!

28 березня 2022, 10:53

У зв’язку з введенням в Україні воєнного стану, з метою збереження життя та здоров’я учасників справ, відвідувачів суду та працівників суду в Ленінському районному суді м. Запоріжжя встановлений особливий режим роботи в умовах воєнного стану.

Ленінський районний суд м. Запоріжжя продовжує здійснювати правосуддя, з урахуванням особливого режиму роботи, в межах своєї юрисдикції відповідно до Конституції України та діючого законодавства України.

Тимчасово, до усунення обставин, які зумовлюють загрозу життю, здоров’ю та безпеці учасників справ, відвідувачів суду та працівників суду в умовах збройної агресії проти України:

- зупиняється розгляд справ, крім здійснення невідкладних дій щодо вирішення питань, пов’язаних із застосуванням запобіжних заходів, розгляду слідчими суддями клопотань правоохоронних органів;

- проводиться розгляд інших невідкладних категорій справ, а також справ, щодо яких наявні правові підстави для їх розгляду без участі учасників справи, за умови безпеки учасників судового процесу;

- допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань, обмежується;

- проведення особистого прийому громадян керівництвом суду припиняється;

- прийом вхідної кореспонденції у робочі дні здійснюється канцелярією суду щоденно з 10:00 год. до 13:00 год. за умови безпеки відвідувачів і працівників суду;

- видача копій судових рішень та виконавчих листів канцелярією та архівом суду проводитиметься: вівторок, четвер – з 10:00 год. до 13:00 год.

Рекомендуємо громадянам для забезпечення їх безпеки звертатися до Ленінського районного суду м. Запоріжжя з позовними заявами, заявами та клопотаннями з процесуальних питань шляхом їх направлення на електронну пошту суду inbox@ln.zp.court.gov.ua або через систему Електронний суд (https://id.court.gov.ua/).