flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запорізький апеляційний суд обговорили актуальні питання застосування антикорупційного законодавства та електронного декларування.

04 березня 2019, 16:47

У Запорізькому апеляційному суді обговорили актуальні питання застосування антикорупційного законодавства та електронного декларування.

            

            1 березня 2019 року у Запорізькому апеляційному суді відбулася спільна нарада з обговорення актуальних питань застосування положень Закону України «Про запобігання корупції».

            У заході взяли участь голова суду Валерій Бєлка та його заступник Марина Тютюник, голови загальних місцевих судів м. Запоріжжя та області, заступник начальника управління захисту економіки в Запорізькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України Вадим Тимошенко,  начальник відділу протидії корупції правління захисту економіки в Запорізькій області Михайло Півоваров, начальник відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції управління представництва інтересів держави в суді Руслан Атеменко, прокурор відділу організації діяльності в сфері запобігання та протидії корупції управління представництва інтересів держави в суді Ігор Кузів.

              У ході наради учасники обговорили спірні питання, які виникають при розгляді справ про адміністративні корупційні правопорушення ( ст.ст.172 4 – 172-8 КУпАП).

               Окрему увагу зосередили на роз’ясненнях НАЗК щодо заповнення електронних декларацій.

 

 

За повідомленням прес-служби суду