flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Інформація щодо виявленого випадку захворювання на COVID-19 у працівника суду

29 жовтня 2020, 17:00

Ленінський районний суд м. Запоріжжя повідомляє про лабораторно підтверджений випадок захворювання на COVID-19 у одного з працівників суду, який наразі перебуває на лікарняному.

З метою попередження розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією, звертаємося до громадян, які є учасниками судових процесів з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників сторін.

Також просимо громадян утриматися від відвідин суду, якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

Звертаємо увагу, що вхід до приміщення суду здійснюється виключно з використанням засобів індивідуального захисту (маска чи респіратор), що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Просимо із розумінням поставитися до тимчасових карантинних заходів!

Нагадуємо про альтернативні шляхи звернення до суду з позовними заявами, клопотаннями, іншими заявами, скаргами тощо:

  • засоби підсистеми "Електронний суд": https://id.court.gov.ua/ ;
  • офіційна електронна адреса суду: inbox@ln.zp.court.gov.ua ; 
  • поштова адреса:    69006, м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, ½ ;
  • СКРИНЬКА, через яку до суду можна подати заяви, клопотання, скарги та інші документи, встановлена на пульті охорони в першому під’їзді суду.

Також здійснити швидкий пошук інформації щодо розгляду конкретної справи учасникам справ та судової практики допоможе офіційна сторінка Ленінського районного суду м. Запоріжжя на Веб-порталі Судової влади України за посиланням https://ln.zp.court.gov.ua/sud0814/. Окрім того, за допомогою сторінки суду усі громадяни та представники ЗМІ можуть слідкувати за актуальними новинами щодо розгляду резонансних судових справ та інформації про діяльність суду як на офіційному сайті суду, так й на сторінці суду у соціальній мережі Facebook за посиланням https://www.facebook.com/ln.zp.court.gov.ua/  .

З метою забезпечення доступу громадян до правосуддя, Ленінський районний суд м. Запоріжжя також повідомляє, що за телефоном (061) 283-08-13, у період робочого часу (з понеділка по четвер з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв.; у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.; перерва з 13 год. 00 хв. до 13 год. 45 хв.) усі бажаючі можуть отримати всю необхідну інформацію, що стосується роботи суду, а учасники судового процесу – отримати інформацію про надходження та рух судових справ.