flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді відбулися спільні тактико-спеціальні навчання задля забезпечення громадської безпеки та порядку в органах судової влади

17 лютого 2021, 16:40

17 лютого 2021 року у Ленінському районному суді м. Запоріжжя проводились спільні тактико-спеціальні навчання співробітників територіального управління із залученням представників інших силових структур та органів. Учасники навчання відпрацювали сценарій, пов’язаний з організацією спільних дій співробітників Служби судової охорони з іншими силовими структурами під час порушень громадського порядку в приміщенні судової установи, та виникненні пожежі, загорання або задимлення в приміщенні на об’єкті охорони. 

Також фахівці державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України в Запорізькій області провели заняття для співробітників Ленінського районного суду м. Запоріжжя та територіального управління Служби судової охорони у Запорізькій області. На занятті були розглянуті питання щодо спільних дій співробітників Служби судової охорони та державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України в Запорізькій області під час виникнення пожежі, загорання або задимлення у приміщенні на об’єкті охорони, проінструктовано робітників апарату суду про їх дії під час надзвичайних ситуацій.

Сподіваємося, що даний захід сприятиме подальшій співпраці між державними силовими структурами та органами під час їх взаємодії у сфері захисту об’єктів судової влади.