flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом призначене підготовче судове засідання у резонансному кримінальному провадженні

10 серпня 2021, 09:58

На 11 серпня 2021 р. 11:00 год. у Ленінському районному суді м. Запоріжжя призначено підготовче судове засідання у кримінальному провадженні відносно громадянина П., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Обставини дорожньо-транспортної пригоди мали місце 01 лютого 2021 р. приблизно о 19:27 год. на проїзній частині вул. Бородінська в м. Запоріжжя, за яких водій автобуса «Mercedes-Benz» здійснюючи регулярні міські пасажирські перевезення на маршруті № 81, змінив напрямок руху, виїхав за межі проїзної частини та здійснив наїзд на бетонний стовп електроопори. В результаті ДТП п’ятнадцять пасажирів автобусу отримали незначні та легкі тілесні ушкодження, один пасажир отримав ушкодження середньої тяжкості та був доставлений до лікарні.

Раніше обставини даної справи висвітлювались в місцевих ЗМІ.

Про перебіг цієї справи суд проінформує додатково на офіційному сайті суду на сторінці суду у Фейсбуці. Також, усі бажаючі мають можливість самостійно дізнатися про рух справи та наступні заплановані судові засідання на офіційному веб-сайті суду за цим посиланням https://court.gov.ua/fair/sud0814/, зазначивши у графі «номер справи» – 334/2477/21.