flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом застосовано запобіжний захід до громадянина, який підозрюється в умисному заподіянню працівнику правоохоронного органу тілесних ушкоджень

04 листопада 2022, 16:50

04 листопада 2022 року слідчий суддя Ленінського районного суду м. Запоріжжя розглянув та задовольнив клопотання слідчого СВ Запорізького РУП ГУНП в Запорізькій області, обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою відносно чоловіка, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівнику правоохоронного органу середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

Подія злочину мала місце 02 листопада 2022 року приблизно о 11:00 год., коли громадянин К., приймаючи участь у судовому засіданні Ленінського районного суд м. Запоріжжя, вчинив опір працівникам служби судової охорони, в результаті чого спричинив середньої тяжкості тілесні ушкодження працівнику правоохоронного органу.

Слід зауважити, що у вищезазначеному судовому засіданні розглядалась кримінальна справа за обвинуваченням цього ж громадянина К. у вчиненні аналогічного злочину.