flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо режиму роботи Ленінського районного суду м. Запоріжжя

07 лютого 2023, 10:34

Ленінський районний суд м. Запоріжжя працює у наступному режимі (за умови відсутності сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА»):

 - прийом вхідної кореспонденції канцелярією суду (каб. 11) у робочі дні здійснюється у понеділок-четвер з 08:00 год. до 17:00 год., п’ятниця з 08:00 год. до 15:45 год. за умови безпеки відвідувачів і працівників суду; обідня перерва з 13:00 год. до 13:45 год.;

- видача копій судових рішень та виконавчих листів канцелярією (каб. 10) та архівом суду (каб. 12) проводитиметься у вівторок, четвер – з 08:30 год. до 16:30 год; обідня перерва з 13:00 год. до 13:45 год.

 Всі судові засідання відбуваються згідно з раніше встановленим графіком. Нагадуємо, що здійснити швидкий пошук інформації щодо справ призначених до розгляду допоможе офіційна сторінка Ленінського районного суду м. Запоріжжя на Веб-порталі Судової влади України за посиланням  https://ln.zp.court.gov.ua/sud0814/gromadyanam/csz/.

 Рекомендуємо громадянам в умовах воєнного стану для забезпечення їх безпеки звертатися до Ленінського районного суду м. Запоріжжя з позовними заявами, заявами та клопотаннями з процесуальних питань шляхом їх направлення на електронну пошту суду inbox@ln.zp.court.gov.ua, через систему Електронний суд (https://id.court.gov.ua/) або поштою на адресу суду: вул. Незалежної України, 1/2, м. Запоріжжя, 69006.

 Також нагадуємо, що відвідувачам суду, які під час сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» перебувають в приміщенні будівлі суду, слід перейти до безпечних місць (сховище, укриття), які найбільш наближені до будівлі суду.

 Окрім того, впродовж дії сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» може бути обмежено пропуск до будинку (приміщення) суду осіб, які беруть участь у розгляді кримінальних, цивільних та адміністративних справ, а також інших осіб, які прибули до приміщення суду.

 У разі, якщо сповіщення про небезпеку прийшло під час судового засідання, головуючим суддею самостійно приймається рішення про оголошення перерви, виходячи з обставин конкретної справи та ситуації.