flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця

22 квітня 2013, 08:24

Ленінський районний суд м. Запоріжжя, що знаходиться за адресою : м. Запоріжжя, вул. 40 років Радянської України, ½, оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади державного службовця  апарату суду :

 

 

-         Головного спеціаліста  ( інформаційні технології ):

 

Вимоги до кандидатів   :  вища освіта відповідного професійного спрямування з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче бакалавра , без вимог до стажу роботи.

 

Для участі у конкурсі подаються документи:  заява про участь у конкурсі; згода на обробку персональних даних, згода на проведення спеціальної перевірки, особова картка П-2ДС з додатками; копія паспорта; копія диплома з додатками; копія трудової книжки, завірена за місцем роботи; копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру; копія військового квитка; декларація про доходи за попередній рік ( 2012 рік ); фотокартка розміром 4х 6 см.

 

            Додаткова інформація щодо основних функціональних обовязків, розміру, умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень тощо надається за телефоном  (061) 236-73-95 або під час особистого прийому в приміщенні суду ( кабінет № 1 ) відповідно до такого графіка : щоденно  з  9-00 год. до  13-00 год.

 

            Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня виходу публікації про оголошення конкурсу.