flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!»

19 липня 2018, 11:19

 Фахівці юстиції провели зустріч у рамках загальнонаціонального проекту «Я маю право!»

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, завідувач сектору з питань забезпечення діяльності Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини Головного територіального управління юстиції у запорізькій області Тетяна Пригор зустрілась із керівництвом Ленінського районного суду м. Запоріжжя – в.о. Голови Ленінського районного суду м. Запоріжжя Тамарою Баруліною та заступником керівника апарату Ленінського районного суду м. Запоріжжя Оленою Пасютіною - з метою ознайомлення із загальнонаціональним правопросвітницьким проектом «Я МАЮ ПРАВО!».

На зустрічі були  обговорені основні меседжі проекту, ключові напрямки їх реалізації, пріоритети діяльності Міністерства юстиції України та подальшу співпрацю із Запорізькою юстицією. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Крім цього, на інформаційному стенді суду були розміщені буклети за різними темами для ознайомлення з ними громадян міста Запоріжжя.

 

 

 

 

 

 

 

Також, працівником Сектору було проінформовано перехожих з загальнонаціональним правопросвітницьким проектом «Я МАЮ ПРАВО!» та іншими пілотними проектами Міністерства юстиції України. Запоріжцям надані чіткі й зрозумілі поради про механізми захисту своїх прав, а також розповсюджені інформаційні пам’ятки з номерами «гарячих ліній».