flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виявлення другого випадку захворювання на COVID-19 у працівника суду

13 листопада 2020, 09:32

Ленінський районний суд м. Запоріжжя повідомляє про другий лабораторно підтверджений випадок захворювання на COVID-19 у працівника суду, який наразі перебуває на лікарняному.

Ленінський районний суд м. Запоріжжя продовжує працювати в особливому режимі.

З метою убезпечення відвідувачів та працівників суду від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають вашої обов’язкової присутності, а також утриматися від відвідин суду з метою подати свої заяви чи інші звернення до суду.

Пропонуємо скористатись можливістю альтернативного звернення до суду через поштову скриньку суду, сервіси «Електронного суду», за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти, телефоном тощо. Нагадуємо про раніше зазначені судом альтернативні шляхи звернення до суду, з якими можна ознайомитися більш детально тут.

Також зауважуємо, що вхід до приміщення суду здійснюється виключно з використанням засобів індивідуального захисту (маска чи респіратор), що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Просимо із розумінням поставитися до тимчасових карантинних заходів! Бережіть себе та будьте уважні до свого здоров’я, адже це є запорукою припинення розповсюдження вірусу.