flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про особливий режим роботи Ленінського районного суду м. Запоріжжя в період дії карантину

19 листопада 2020, 17:00

Повідомляємо, що у Ленінському районному суді м. Запоріжжя виявлено третій лабораторно підтверджений випадок захворювання на COVID-19 у одного з працівників суду, який наразі перебуває на лікарняному.

У зв’язку зі стрімким поширенням захворювання на COVID-19 серед працівників суду вкотре нагадуємо, що у суді продовжує дію особливий режим роботи.

Так, тимчасово на період дії карантину: припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду та здійснюється опрацювання лише письмових, електронних звернень громадян; обмежено допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань; обмежено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань: почервоніння очей, кашель тощо; обмежено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема, респіратора або захисної маски.

Рекомендуємо за наявності технічної можливості використовувати підсистему  «Електронний суд», електронну пошту. Також рекомендуємо надсилати документи до суду поштою, використовувати Скриньку, встановлену на вході в приміщення суду, та за отриманням додаткової інформації звертатись за телефоном (061) 283-08-13.

Детальніше на сайті суду за цим посиланням: https://ln.zp.court.gov.ua/sud0814/pres-centr/news/1015184/.